Training

Ik ben Personal trainer vanuit mijn passie. Ik weet jou te motiveren met mijn eindeloze enthousiasme. Iedere training word je weer verrast met uitdagende oefeningen die jou brengen naar jouw doelen. Deze doelstelling kan uitlopend zijn van een fitte moeder tot een topsporter die zijn prestaties wilt verbeteren.

Na het kennismakingsgesprek waarin de doelen zijn gesteld en verschillende lichamelijke testen (omvangmetingen, gewicht, bloeddruk enz.) zijn afgenomen wordt er een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Dit wordt per persoon specifiek aangepast naar de doelstellingen en lichaam samenstelling. Ik ben officieel NASM gecertificeerd en EREPS geregistreerd personal trainer, dit is het hoogst mogelijke in Nederland.
Er wordt dan ook getraind vanuit deze visie. Er wordt gewerkt met OPT-schema’s, hierin zijn verschillende fases waardoor een ieder op het juiste niveau start. Met de (wetenschappelijke) opbouw van de fases wordt er op een zo effectief mogelijk manier getraind.

Claire is officieel NASM gecertificeerd en EREPS geregistreerd personal trainer, dit is het hoogst mogelijke in Nederland. Er wordt dan ook getraind vanuit deze visie. Er wordt gewerkt met OPT-schema’s, hierin zijn verschillende fases waardoor een ieder op het juiste niveau start. Met de (wetenschappelijke) opbouw van de fases wordt er op een zo effectief mogelijk manier getraind.

Het is van groot belang om op de juiste manier te bewegen. Laat je goed begeleiden.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Don’t wish fot it, work for it and get it!